Taková normální tulení rodinka :-)


Kterak nám Šimi zhubnul...

30.08.2007 22:52

Jo, ten jeho pupek nám hubne před očima :) Od poslední kontroly před měsícem přibral jen něco přes 1/4 kila, ale vyrost o 5 čísel! To má z toho věčnýho sedání a otáčení na břicho! :)

Vyrostly mu dva zuby, dolní jedničky, nahoře už se taky něco klube, ale zatím nic... Je to děsná sranda, když se zašklebí a v papule se mu lesknou dvě perličky :-)) Ale už taková sranda není, když kouše! Regulérně zjistil, k čemu ty zuby jsou - pekelně to bolí!

Doktorka pravila, že když už má teda ty kusadla, tak že máme začít s příkrmem. Tož maminka naklusala do krámu a skoupila všechnu mrkvovou bio-kaši, kterou měli. To abychom stihli pokrývat spotřebu. Hned zítra prozměnu vystartuje táta a koupí primalex a štětku - bryndák s rukávama sice před pohromou ochrání Šimiho garderóbu, ale okolí už moc ne. Ještě přemejšlíme, že ho budem krmit v čepici - zaschlá mrkvička se z vlasů blbě vyčesává, anebo rovnou na Adama ve vaně - tím by se vůbec všechno vyřešilo :-)))

Jo, příští týden taky začne prcek chodit do bazénu, takže máma si koupila nový plavky :) No jasně, Šimi bude mít taky plavky - takový speciální, který udržej ty jeho megačvachtáky na uzdě! :-) Jsme na to zvědavý, ve vaničce se čochtá strašně rád, ale velkej bazén je velkej bazén (no, dobře, padesátka to není :-).

Taky už maminku začaly chytat roupy, takže koupila odsávačku a občas nechává nás kluky doma samotný :) Byla sranda, když Šimi prvně pil mlíko z flašky - jednak v ní bejval vždycky jenom čaj a druhak mlíko přece rovná se máma... Hehe, ale spráskal to na posezení (nebo spíš poležení :-)

—————

Zpět