Taková normální tulení rodinka :-)


Šimonovy 0.5té narozeniny :)

17.09.2007 20:51

Už je to tak, ten náš malej prďola už není tak malej :)

Dneska oslavil svoje půlté narozeniny, je z něho velkej chlap! Doslova, však už měří 3/4 metru! :) Taky je nenažranej snad čím dál tím víc, žere jak kyselina! K pravidelnýmu přísunu mlíka od mamulinky si přibral rozčvahňanej papundekl (alias příkrmečky) s barvou mrkvičky, brokoličky a hruštiček (ty jsou príma na zácpu! :-) A taky dneska dostal místo dortu kukuřičný křupky - sice moc nekřupou, ale zato jsou bezlepkový :-))) Popíšeme, jak to vypadá:

Šimon v zorným poli zahlídne křupku a okamžitě se po ní vrhá (je-li příliš daleko, spustí virvál) a když ji chňapne do tlapek, strčí si ji do papuly a slintá a slintá, až ji celou uslintá. Tím vznikne kašovitá hmota, která se výborně hodí k upatlání všeho kolem! :) Když už je všechno řádně upatlaný, tak si konečně může s gustem pošmáknout i Šimi :-)

Jo, jako horkou novinku si pro nás prcek dneska připravil lození. Do dneška to jen tak nesměle zkoušel, ale odpoledne se soustředil, soustředil a soustředil (potřeboval se dostat k tučňákovi), až se vzepřel na všechny čtyri a posunul se k němu. Pravda, zatím jen o pár cenťáků, ale i to je úspěch. Tedy - pro něj. Pro nás to znamená urychlený shánění ohrádky, pletiva na balkon a podobných bezpečnostních opatření...

Zajímalo by nás, jestli to taky chvíli trénoval pozadu, nebo to vzal rovnou dopředu. Každopádně je to velkej pokrok, páč doteď cestoval metodou sudy sudy válej (byť je to vynikající na obhlídku počítačových kabelů a ochutnání domácí květeny! :)

No, a jestě krátký report z plaveckých cvičení :) Šimi to vzal důkladně (zejména cákání na mámu a instruktorku) a taky se ukázal jako Rek hrdina - přepral na tři doby velkou nafukovací chobotnici (osobně jsem to neviděl, ale předpokládám, že Šimi má prostě víc chapadel, soudě podle oblíkacího procesu po koupání ;-) Už se skoro naučil potápět na povel ("ááá... ŽBLUŇK!"), bez povelu to praktikuje tak nějak od začátku :) Když nestíhá polykat vodu, tak si pěkně zakucká a je to - prostě šikula!

—————

Zpět