Taková normální tulení rodinka :-)


Sláva nazdar novinky...

04.07.2007 22:28

Tož jsme se po dlouhý době zase dokopali sepsat nějaký to moudro :) A že je o čem psát!

Šimi byl dneska na kontrole skeletu v oblasti kyčelní a vyšel z ní náramně dobře - ortoped ho propustil ze spárů a prej už prcka nechce ani vidět! Šimi mu totiž chtěl sežrat kabel od ultrazvuku, ostatně doma to už dost dlouho trénoval s plyšovým tuleníkem, plastovou kravičkou, delfínkem a vůbec vším, co udržel v packách :-)

Před 14 dnama byl prďola taky na kontrole u dětský doktorky, tak ho tam zase zvážili a změřili. Máme doma sedmikilovou pětašedesáticentimetrovou činku! A zlatá horečka stoupá...! ;-) Taky dostal vakcínu snad proti všemu, co existuje, ustál to bez problémů :)

Jo, úplně horkou novinkou je skutečnost, že Šimi objevil chechot! Do dnešního večera se jen tak tlemil stylem "he... he", papulu od ucha k uchu. A dneska po koupání se totálně rozchechtal, když táta napodobil kačenu. Už dlouho má totiž srandu z velký žlutý plyšový kačky, která sedí na biskupovi, mává křídlama a kejvá hlavou ze strany na stranu za zpěvu jakýsi anglický odrhovačky a občasnýho "káchání" (co vlastně dělá kačena...? :-)

—————

Zpět