Taková normální tulení rodinka :-)


Tulení léto

22.07.2003 00:00

Taxme se zase jednou dokopali k tomu sem vyvěsit nějaký ty tulení novinky. To jsme dobrý, co?!

Teda, rozhodnutí sice padlo, ale jelikož jsme právě dovečeřeli palačinky (z nedostatku hladký mouky nastavený krupicí :-) se zmrzlinou, jsme takový nějaký unavený...

Takže co je "u tuleňů" nového? Máma říká, že nový rybník, což já teda nechápu, ale už se mi dostalo vysvětlení, že je to Nový rybník s velkým "N" a že je u Soběslavi ;-) Teď koukáme na Pidislava - dostal taky kus palačinky a je zcela evidentně přežranější, než my dva dohromady;)

Taky je podle nejnovějšího sčítání květeny v tulením doupěti na tisíc a jednu kytku, takže modrej koberec už skoro není vidět ;) Né, dobře, je jich tady přesně 28, z toho jeden květináč pažitky, jeden s bylinkama, několik sukulentů a tři palmy ;) Neptej se mě, jak se to všechno do tý garsonky vejde, ale máma je holt šikulka a na relativně malý prostor dokáže narvat relativně mnoho květeny ;) K mému úžasu jí to není dost a hodlá na balkoně chovat i jahody. Ale pozor! Ne ledajaké, ale celoročně plodící! ;-)

Jinak už nám konečně namontovali asi před měsícem přípojku na Internet, takže jsme v kontaktu se světem dostatečně často ;) Ostatně tenhle článek píšeme u svého počitadla pěkně v pohodlí domova ;o)

Mno, jelikož nás už nic publikovatelného nenapadá, jdeme se zcela nepublikovatelně tulit na naše "letiště" ;) Papááá

—————

Zpět